Ocsa csajok

Halradar eladó!

Kurvázás (Nem társkereső!)

Eladó 2db hal tartó szak 4 6  Ft. Eladó diszkosz és vitorlás hal 2 10  Ft. Jesse Andrews: Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni.

Legutóbb belépett tagjaink

Könyv eladó 3 1  Ft. Eladó örökségböl kézi hal paszírozó 2. Cápamese, Segitség hal lettem! Dvd eladó Bp. Eladó halradar 2  Ft. Hal akvárium eladó foritért budaörsön 5 5  Ft. Még karaktert írhatsz. A téma leírása Élmények, élvezetek, függőségek, miért? Kaposvár Böhönye környékén tud valaki kurvákat vannak egyáltalán arra??? Nagykanizsán merre lehetne kurvákat taláni??? Magyar utca vagy Dózsa?? Vkinek van tapasztalata???

KicsiiiAnita, nő, 34 Ócsa

Baranya megyében merrre érdemes menni? Ötletek tapasztalatok? Gubacsi uttal ovatosan sok ott a lehuzos csaj. Tolna megyében esetleg nem tudtok valamerre jó lányokat? Erre én is kiváncsi vagyok. Többször gondoltam rá megállok arrafelé,de elég neccesnek tűnik a hely. Egyszer megállok!

Illegális hulladéklerakó volt a cégalapító

Valakinek tapasztalat róluk? Még nem látszik rajta. Törölt felhasználó Ócsai úton a körforgalomnál álló lányokról valami tapasztalat? A szőke hajú csajhoz jártam szopatni,de terhes lett,nem lesz már sokáig kinn,ami elég baj,igen készséges a kicsike. Az ott álló kis cigány csaj miféle?


  • Legújabb ócsai férfi társkeresők?
  • Jucus., nő, 44 Ócsa.
  • Szponzorált hirdetések?
  • Drámai baleset Ócsán: kerékpáros halt meg - Blikk.

Mivel kamionos vagyok rendszeresen űritek kurváknál, nem rég pl szerbiába jártam olcsó prostik forintba ft szopatás guminélkül szex ft guminélkül Valakinek nincs kedve együtt felvenni egy csajt a szemétégetőnél? Ha érdekel valakit írjon! Valaki kipróbálta már a szemétégetőnél, a hídnál álló fekete hajú leányzót???

Suburban Street (Brown Haired waiting on the edge of a Metropolis)

Egy szőkével ketten szoktak ott állni a kanyarban a szalagkorlátnál. Érdemes megállnom nála?

A választások után felpöröghet a kavicsbiznisz

Megéri a pénzét? Merre volt ez a jo punci? Nem szoktam kurvázni, de ma megálltam egy fincsi kis punci mellett. Elregélte gyorsan a tarifát, de közben csak a kerek cickóit tudtam figyelni. Mondtam, h visszajövök, de kértem egy kis ízelítőt. Engedte a cickót is és a popót is jól megmarkolni.


  • KicsiiiAnita, nő, 34 Ócsa.
  • Összes oldalmegjelenítés?
  • Rackeve csajok.

A es borfesztivált megelőzően pincenézőben jártunk arra, de akkor sem maradtunk minta nélkül. Szóval kiugrottunk és ismét nem csalódtunk: őszinte emberek, őszinte borok, remek hangulat. Víg Laci zöldvesztelinije nem typo pic. Zen szemével:  A pultnál jegyre lehetett a helyi borászok által bedobott közösből kóstolni. A hűtőben tárolt ilyen-olyan palackok alapján elég mérsékelt infót kaptunk a tételekről.

A fenti "őszinte borok" kijelentésben persze benne van az is, hogy akadt ööö Azt nem állítom, hogy mind osztatlan sikert aratott, illetve érdekes módon volt egy törésvonal is a csajok és a szakmás fiúk között. A fiúk a fadzsúz es light merlotra buktak, mi csajok pedig egy kékfrankos rozéra figyeltünk fel. Olyannyira, hogy Béla-Benő által jegyzett tétel egyik borászát Benőt le is szólítottam gyorsan még jó, hogy a póló feliratok segítenek. Orcátlanul bekéredzkedtem a pincébe, ahová bebocsátást nyertünk.

admin